Lavendar Flying Butterfly

måndag 29 mars 2010

Jag tror att jag drömmer......

Ja, man tror ju knappt att det är sant..... barmark på utvalda soliga ställen samt en liten trevande möjlighet att börja fixa lite utomhus! Entrén på vårt radhus brukar vara belamrat av cyklar och skateboardar och annat, men nu har jag gjort lite påskfint iallafall! Var ute igår och pysslade och här är lite bilder på hur det blev

En favoritlykta får agera växthus åt en liten blekgul pensé. I krukan bakom har julgranen stått och självdött och där täckte jag all jord med mossa och stack ner påskriset i.

Fågelbo tillsammans med taklök i lerkruka


Små vaktelägg i ett litet fågelbo; ett av mina Tiimaari-fynd som jag visade för inte så länge sedan!Till sist en liten raring på fönsterbrädan, som heter "Godshill" och är en rosa dubbel stjärnpelargon. Sötnosen!

10 kommentarer:

Monica sa...

Oh vad fint du gjort! Blir så inspirerad så jag får gå och köpa lite vårblommor idag.

JAg måste tacka för vinsten,,men jag kan inte åka som planerat pga min dotter har körtelfeber,,så oroliga hönsmamman=jag får vara hemma..men jag får nog köpa en trisslott för jag har ju aldrig vunnit förr.
Hoppas du kan dra en annan lycklig vinnare. mvh Monica på Pepparbacken

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Sååå vårigt, jättegulligt med pensée i lyktan! :o)
Min dotter smälte fullständigt nyss när hon såg bilder på er Rufus (visst är det så er söta kanin heter!?), han är ju så söt!
Ha en finfin dag,
Lydia

Gunilla sa...

Oj vilken välkomnade entre du har gjort, riktigt fint.
Här ligger snön djup ännu så det känns inte så inspirerande att göra iordning ute vid entren. Jag har satt en stor kvist björkris i en lerkruka och dekorerat med påskvippor.Det får bli min utedekoration iår.

Ha en riktigt fin Påsk
Kramen/Gunilla.

Hannele på Hisingen sa...

Härligt :)

Madame C sa...

Oj, ja, det var verkligen pyssligt och fint! Glad påsk! Charlotta

Eva Linnea sa...

Vad påsk/vår-fint du har gjort! Det blir så vårfint så fort man kan sätta ut några blommor. Jag reser bort i påsk, så jag väntar att pynta tills jag kommer hem. Men i Nöbbele ska det bli påskfint på trasppan.
Vårkram

Anjas Hill sa...

hejsan Växthusmadam! Så fint du har gjort! Vaktelägg slipper man att måla - de är ju så jättevackra!/Anja

Karin sa...

Det ser superfint ut!! Jag ska ta tag i utomhuskrukan imorgon eller på torsdag. Den behöver piggas upp. När det gäller bakmaskin har jag inget bra tips. Jag fick en assistent i julklapp men jag tycker mest den "slänger" runt degen. Jag borde ta tag i detta eftersom den jag använder är liten och utsliten. Jag kanske kan återkomma när jag har letat ordentligt.
Karin

Bea sa...

Ljuvligt med påskinstallation, vårlikt och välkomnande.
Glad Påsk! /Bea

Med fingrarna i (j)orden sa...

Ser ju riktigt vårigt ut hos dig.
Passar på att önska glad påsk!
Eva