torsdag 18 mars 2010

Jag är en synnerligen barnslig vuxen!


Min man brukar säga att jag är den barnsligaste vuxna människa han mött! Och det är nog faktiskt sant! Jag har liksom aldrig vuxit ifrån det här med att pyssla. Igår när vi var på stan och åt så såg jag att Tiimaari hade utförsäljning och jag gick förstås dit för att titta. Efter en god stund kommer jag förstås ut med massor av fynd! På bilden ovan finns fina bastsnören i olika färger till sommarens buketter, en fyrkant gjord av grenar som man kanske kan lägga på en kruka och stoppa ner tulpaner i, en kryddskylt för rädisa, små morötter att sticka ner i någon fin kruka som "gå-bort-present", underbara små fågelholkar i rostig plåt, en stämpel med en snödroppe och underlägg i granit att ha ute på altanbordet i sommar. Jag älskar sånt här trams, jag kan inte rå för det!!!!Tänkte också visa en liten pelargonstickling jag har köpt. Jag brukar inte köpa röda blommor till min trädgård, men den här raringen blev ett undantag - hur ska man kunna motstå en liten blomma med det namnet???!!!!

Slutligen blir det en bild på min nya pluggbox. Det tog många veckor att skaka av sig snöraset som nästan krossade mitt växthus, men nu har jag tagit nya tag och fått ner mina tomatfröer från canarieöarna och lite annat smått och gott! Heja våren!9 kommentarer:

Madame C sa...

Vilken härlig och vacker pelargon! Var kommer den ifrån, England?
Ha det gott och lycka till med de eländiga växthusbestyren:)
Charlotta

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Hihi, här är en till som gillar sånt krims krams. Pelargonen är jättefin, tror jag har Pink A Happy Thought därute...bladen är så läckra.
Ha nu en riktigt fin helg,
Lydia

C. Tvillingmamma sa...

Älskar oxå sånt trams

bakom berget sa...

Här har du en till som är ovanligt barnslig! De e väl härligt att va..
Ha en trevlig kväll! Kram Åsa.

Galtholmen sa...

Visst är det härligt att vara barnsligt förtjust i pryttlar som hör till det som ligger en varmast om hjärtat! Tror inte jag heller skulle kunnat motstå...
Fin bildserie du lagt in om växthuset - man kan dricka MÅNGA koppar te i växthuset; jag vet!
Kram/
Ulrika

Lotta 8`) sa...

Ja heja våren! Den är på G, det märks för jag hörde koltrasten idag!!!!!

Och krimskrams är det bästa som finns, jag har måååååånga lådor och ett helt skåp fullt av "bra-att-ha-grejor" :) Tur att jag inte är ensam om det för maken är likadan så du kan ju gissa hur det ser ut i vår källare...... fniss....

Ha det så gott, kram ♥

Millan sa...

Skönt att komma igång med vårarbetet, jag har inte heller vuxit ifrån pysslet kan hålla på i timmar ;)
Hoppas du får en skön helg

Ester sa...

Barnsligt är härligt!
Jag hade också en röd 'A Happy Thought" men den blev skalad av en liten hungrig mus, så nu finns bara den rosa kvar. Jag tycker båda är underbara, inte minst för namnet.
Må så Gott!
Ester

Bea sa...

Vilken tur att barnasinnet lever kvar! Inte heller jag blir för gammal för småpyssel och alla dina fynd hade absolut fått ligga i min kundkorg också :)
Trevlig helg! /Bea