Lavendar Flying Butterfly

lördag 20 mars 2010

Jag har varit på föreläsningJag är rätt lat när det gäller att läsa instruktionsböcker och sånt..... Därför har jag inte riktigt kommit igång med det här med bildredigering (läs "har aldrig någonsin gjort alls"!!). Idag har jag äntligen kommit igång lite med hjälp av en föreläsning jag varit på. Min lilla trädgårdsklubb hade en föreläsning som hette "Med kameran i trädgården". Man vet ju inte riktigt vad man ska förvänta sig av en sådan föreläsning. Det skulle ju ha kunnat vara bara bildspel med vackra bilder.... Nu visade det sig vara precis det jag behöver: handgripliga tips när det gäller bildhantering! Hurra! Nu kan inte ens en latmask som jag säga att jag inte har haft tid att lära mig! Här kommer de första smakproverna som jag gjort idag. Vad ni ska bli bombarderade på bloggen framöver med mina nyvunna bildkunskaper!

8 kommentarer:

Randi sa...

Underbar bild! Men så spännande att erövra nya kunskaper! Det är ju faktiskt så att en digital bild ALLTID måste korrigeras, för att få bort det grå filtret, men tyvärr känner inte alla till det. Lycka till med fotograferingen nu!
Kram Randi

Lotta 8`) sa...

Visst är det roligt att lära sig någon nytt :) Jag minns när jag gick kurs och kände mig så stol när jag kunde få till en beskäring av bilden :)

Drömmen är ju förstås att kunna kameran så att man inte behöver redigera så mycket - men där är inte jag :)

Ser fram emot att se mer av dina nya kunskaper :)

Karin sa...

Låter som en lyckad kurs!
Karin

Ester sa...

Så bra med en kurs! Och mycket roligare än en instruktionsbok.
Må så Gott!
Ester

C. Tvillingmamma sa...

:D Härligt! Ja,när man väl kommer igång,är det väldigt kul!

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Låter härligt, precis vad jag också behöver! Snygg bild på växthuset! :o)
Kram Lydia

En amatörs trädgård sa...

Jättekul, sådan kurs skulle jag också både vilja och behöva gå på. Jag vill så gärna lära mig men har inte hittat någon som har tid att lära mig. Så det får komma vid annat tillfälle, ser så länge fram emot att se vad du hittar på.

Jord under naglarna sa...

Vilken rolig kurs, den skulle passa även mig jättebra! Jag är så dålig på att ta tag i att lära mig.