tisdag 3 mars 2009

Utmaning


Har fått en utmaning igen av Camilla på Trädgårdsliv och design. Visa 6:e bilden i 6:e mappen. Makens och mina bilder ligger lite blandat så jag räknade bara i "trädgårdsmapparna" och hittade denna!
Men hur mycket längtar man inte när man ser det här???!!!
Jag kommer SNART växthuset, jag ska bara blidka Kung Bore först! Tar han mutor?! En skidsemester på något snösäkert ställe?

17 kommentarer:

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Längtan ja, det är just vad sådana bilder framkallar.
Idag skiner solen här och nu är det vår; jippie!
Ha det så bra,
Lydia

Merja sa...

Det ser härligt och varmt ut! Har startat mitt växthus första april några år i rad...tänk bara en månad kvar:))

Lillebeth sa...

Det var ett fdiffigt litet bord/skåp. Har du gjort det själv?
Vad fint du har det hos dig. Tack för din kommentar hos mig.

Ruben sa...

Fina färger på violen och Penséen. Har köpt fröer till dessa blommor i liknande färger i år. Snören kan man aldrig ha för mycket av. Fint foto! PS Självklart får du!
/Ruben

Min Gröna Täppa sa...

Åh vad det ser härligt ut. Idag är här ganska kallt och ruggigt, så man får längta på ;0)

Ruben sa...

Det är första gången jag sår violer, men på fröpåsens anvisning står den inget om köldknäppar. Men de ska endast pressas ner mot jorden och inte täckas. Prova igen! Hittade en liten artikel på webben: http://odla.nu/artiklar/violer_och_penseer.shtml

Lycka till! /Ruben

Elisabet sa...

Ja, visst längtar vi,men hos mig är snödrivorna meterhöga!jag går ner till mitt inneväxthus i källaren och följer det som gror där , under växtbelysning.Fina bilder du visar.

Karin sa...

Underbar bild du hittade! Jag nu längtar man mycket, fast idag var det allt lite vår i luften. Nattbilderna uppe nu!

Kram Karin

Eva Linnea sa...

Ja, nu får det vara slut på det här snöande & slaskandet!!! Basta! Växthuset (med diverse juldekorationer kvar) står där ute och bara längtar efter mig. Jag har inte vågat öppna dörren för då tror jag det säger KRASCH.
Kram EL

NinaH sa...

Härligt ge sig in bland t-albumen & finna ljuva växthusminnen! Men snart, snart, snart!!...
Det är bara så svårt med den där herr Bore... Han verkar vara så ovillig låta sig påverkas?!;-) Vi tror ha sagt adjö till honom här... men man vet ju aldrig!...;-)Hoppas han snart släpper taget hos er också!

Lilla My sa...

ÅÅÅ vad härlig bild jag längtar tills snön har försvunnit och jag får börja greja i växthuset....
Vi hörs

maloppa sa...

Självklart får du länka, alltid kul att hitta nya bekantskaper. Visst är det härligare att visa bilder med härliga vårblommor och solen som skiner än vissna perenner och brungeggiga rabatter, snön smälte bort häromdagen. Allt ser ut som en brungrå röra och jag längtar verkligen efter de första gröna bladen som tittar fram.
Ps min kanin brukar oxå vara med oss i växthuset när vi är ute o fikar men hon är så snabb att det är svårt att fånga henne på bild.
På återseende!

Birgitta sa...

Javisst längtar man väldigt mycket nu efter sol och grönska och då är det tur att vackra trädgårdar piggar upp i snöblasket, trevligt med dina trädgårdstips i tidigare inlägg, ska nog prova vitlök och ingefära. Kramar Birgitta

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Usch, skojar du? Honung & vitlök, jättegott var för sig...men tillsammans och jästa...huuuu!!!
Får kanske göra det iallafall, fast det får användas sedan i förebyggande syfte, för så här att vara så här asförkyld är nix kul...för att inte tala om hur lite man får gjort.
Jag får öppna sista flaskan hyllebärsaft (fläder)...det brukar vara dunder i dem!
Ha det så bra,
Lydia

Birgitta sa...

Hejsan, ja du undrade över en sommarbild av mitt växthus, men jag hittar ingen sommarbild av hela växthuset tyvärr, jag får skärpa till mej i sommar och ta en bild på hela. På mitt sista inlägg så skymtar växthuset genom armeringsnätet på en av bilderna. Hoppas du kan föreställa dej ungefär hur det ser ut. Jag får återkomma längre fram med bilder, kramar Birgitta

Bea sa...

Otroligt vacker bild som fanns i din 6:a En liten föraning av det vi väntar på, planteringar, sol och värme = härligt! /Bea

Poppins sa...

En härlig bild. Förstår att den väcker minnen om en ljusare och varmare årstid.
kram