söndag 1 juli 2012

Varde ljus!

 Jag har haft så härliga dagar med massor av "sociala" aktiviteter där jag bara försökt komma ikapp med vänner jag inte hunnit med under vårterminen - det har varit alldeles för mycket jobb och alldeles för lite egentid! Nu har jag ägnat mig åt roliga saker i dagarna tre och tagit igen lite försvunnen tid! I nästa inlägg ska jag tipsa om ett utflyktsmål man inte får missa i sommar! Åkte dit med två kollegor och förlustade mig och köpte då (bland annat, mer i nästa inlägg!!!!!) denna fantastiska lykta att ha ovanför mitt bord i uterummet!
 Jag har funderat över vilken typ av ljuskrona som skulle få pryda platsen ovanför bordet och kommit fram till att jag nog inte ska ha en klassisk ljuskrona - jag vill kunna gå in en stund och fixa med t.ex. fika utan att blåsa ut alla ljus varje gång i oro över att det ska ta eld..... När jag såg denna fantastiska zinklykta kände jag direkt att "där är du ju min lilla vän!" och så slog jag till! Just nu har jag värmeljus i den, men den är stor nog att husera ett blockljus också så slipper man byta ljus så ofta! Den är bara sååååååå fin tycker jag!

5 kommentarer:

EL sa...

Jättefin lykta! Undrar vad du har fyndat mer?
Kram från Eav Linnea
PS Jag saknar ditt svar på min kryddskyltsförfrågan. DS

Lotta sa...

Fantastiskt vacker!! Ser ut att passa fint över ditt bord :)

linnea-maria sa...

Vilken jättefin lykta du har skaffat! Eftersom jag inte har några fönster på min veranda och ljusen skulle blåsa ut på stört så skulle en sådan lykta vara perfekt även hos mig. Helst skulle jag vilja ha en gammal fotogenlampa men då måste man passa sig för det kan bli brännhett mot taket. Kram /Therese

Humlans Lott sa...

Väääldigt snygg är den din lykta - grattis till ett kanonköp!

Ha det gott!

Lena T sa...

Känner mig hemma "hos dig"!
Jag är också lila... misstänker att det är din kära mors syren- och mossfärgade frottehandukar som präglat mig för livet. Hemma fanns det bara orangea, klargröna och bruna 70-talsdito.
Kram från Lena:-)