måndag 9 juli 2012

Utflyktstips igen!

Härom dagen var jag i Tranås med min mamma och då blev vi tipsade om en handelsträdgård som heter Ljungs trädgård - ett otroligt mysigt ställe precis i min smak! Här finns hemsida med bilder och adress! Passade på att ta lite bilder, det var mycket att bli inspirerad av! Allt var precis sådär slitet och rostigt som jag gillar det! Många vackra stilleben att vila ögonen på och många fina idéer att inspireras av! Vad sägs om den här gamla dörren till exempel?!!
 Eller vad tycks om den här alldeles fantatiska bordsskivan gjord av en gammal dörr!
Jag hittade dessutom en mynta som jag varit utan några år: jag har haft den under namnet "basilikamynta", men här hade de en variant som hette "granadamynta". Väldigt sympatiskt att jag fick hjälp att gräva upp en stor planta i en plantering på plantskolan eftersom jag hellre ville ha den än en liten i kruka! Plus i kanten och guldstjärna i himlen blir det för sådan service!!!
Här nedan är bild på en liten kur gjord av gamla fönster där man kan sitta och vänta tills regnet gått över eller tills färdtjänst kommer! Finare än en vanlig busskur! Passa på att åka dit om du har vägarna förbi!

2 kommentarer:

Cajsas Faster sa...

Tack för det tipset! Tas gärna emot:)

Ha en skön dag!

Marie

Lövbacka sa...

Urfint! Tack för tipsen! Pernilla (i Mjölby)