måndag 25 juni 2012

Jag - en lila människa!

Jag är en väldigt lila människa! Jag har alltid älskat lila. Ibland försöker jag mig på att ha andra färger på till exempel kläder, men då är det alltid någon som säger " -Du har fel färg på dig idag, mår du inte bra???"
I vintras började jag fundera över varför min trädgård inte är lila......Jag som alltid väljer lila färgtoner. Varför har jag bara blått och rosa och ljusgult och annat i min rabatt??  Jag måste ju försöka göra något åt det! Så min plan var att hålla koll under säsongen och succesivt byta ut lite saker i perennrabatten för att bli mer lila i mitt trädgårdsliv också. Förmodligen kände mina växter de lila vibrationerna, för när de började komma upp så märkte jag att min trädgård är ganska..... LILA! Så var inte rädda små växter, ni får stå kvar!!!

6 kommentarer:

EL sa...

Tant Gredelin? Nä, du är väl inte tant än?! Jag börjar dra mer och mer åt rosa, från rött, och mer och mer åt grått, från svart. Kan det ha med åldern att göra? Dina växter vill verkligen stanna kvar i din rabatt.
Kram från Eva Linnea

Cajsas Faster sa...

Att du också är lila.. så kul.
En härlig färg. Min trädgård är också väldigt blå/lila just nu.

Ha det gott!

Marie

Mimi sa...

Jag är inte en enfärgsmänniska, tycker om alla färger inklusive den av många hatade gula färgen. Däremot är jag en pionmänniska, liljemänniska och vallmomänniska....:) /Mimi

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Lila är fantastisk färg i rabatterna. Ville bara tala om att jag kopierade din idé med återbruk av spade, finns på min sida om du vill se. Tack för idéen!
/Karin

NinaH sa...

Jag gillar många växter i lila i trädgården.
Och klätt på andra (kläder) tycker jag det är en snygg färg!
Men klär sällan eller aldrig mig själv i lila. Tycker bara att det gör att jag ser sjukt blek ut! Tyvärr.....

Sofia sa...

Jätte fint! jag har nog också
mycket lila i trädgården... när jag tänker efter... Men, inte på kläder, vet inte varför?
Ha det gott!
Kram Sofia