lördag 20 oktober 2012

Juleljus!

 Ja, jag vet, det är lite tidigt ännu..... Men om man ska sälja på julmarknad så måste man ju börja fixa nu! Jag har stöpt doftljus i gamla koppar som jag ska sälja på marknad och gjort små leretiketter med hjärtan på. På bilden nedan ligger lite plåtskyltar med god jul text som så småningom ska få pryda dörrkransar.
 På mitt arbetsbord i uterummet råder full kreativitet och där trängs alla möjliga saker som har både med höst och jul att göra. De japanska lyktorna är ju fantastiska att använda i kransar och arrangemang! De här har jag stulit utanför ett litet hyreshus nära jobbet, förlåt min kriminella ådra!!!!
 Mitt odlingsbord har fått tyg som döljer all bråte som står på hyllan under. Dessvärre har mössen upptäckt hur mysigt jag har det därute och har varit och knaprat på "goda" dekorationer som jag plockat i skogen och lagt på mitt bord. Jag som är vegetarian och stor djurvän kan INTE tänka mig att sätta ut råttfällor..... Är det någon som har något annat mer humant tips????? Det känns ju bara FÖR taskigt att döda någon som tycker att jag har det mysigt i mitt uterum...... Det är ju liksom en komplimang........

2 kommentarer:

Leslie's Garden sa...

Maybe mothballs scattered about? I love your work area. Can't wait to see what the greenery will become!

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Fina saker som du skapar. Trist med möss. Har själv inget besvär av de fyrfota. Kan bero på att jag har katter ;)
Om jag hade bott nämre så kunde du fått låna en av dem.