Lavendar Flying Butterfly

måndag 22 augusti 2011

Hurra för pallkragar!

I år har skörden i mina pallkragar slagit rekord! Tänk att man med så små medel kan gå ut och skörda palsternackor, morötter och sockerärtor utan någon större möda än lite gallring och vattning. Finns det något godare än en egenodlad, nyss upptagen morot?!!!! Mmmmmmm!


9 kommentarer:

Tant Otteskrufv sa...

Det var just det där med vattning som gjorde att det inte blev så mycket hos oss. Vi var borta lite för ofta, eller det regnade för lite....

Gela sa...

Jag kan ju inte annat än hålla med visst är det helt underbart att odla själv och framförallt då i pallkragar eller liknande. Ha en fin fin vecka/Gela

Vardag och flärd sa...

Pallkrageodlingen är jättebra tycker jag! Dottern var hemma och hämtade pallkragar i veckan för kommande odlingar och även för kompost.
Kram Eva

Cajsas Faster sa...

Det smakar så gott. I år har vi inga grönsaker.. eller en tomat förresten. Alltid något!

ha en bra vecka.Marie

Merja sa...

Visst är det bra med pallkragar. Tänk så populära de blev bara för något år sedan.
Egen odlad och ny upptagen morot smakar ljuvligt:)Eftersom vi flyttade i somras så har jag pallkragarna till förvaring av mängder av blomväxter:) Har inga rabatter än. Sen kan det nog bli lite matnyttigare i odlingarna.
Ha en bra dag!

Karin sa...

Oj, vilka palsternackor. Mina morötter har funkat bra i år.
Karin

Anjas Hill sa...

Hejsan du Växthusmadam!
Om det var en fråga du ställde så svaret blir: Nej. Ingenting går upp mot egenodlat och i värsta fall 'vänodlat' vilket betyder att man blir bjuden hos vänner av deras egenodlat;)))! Hajar madam!;)))

Fröken Dill sa...

HÄRLIGT!
Tycker fröken Dill

Bea sa...

Helt underbart med egen odlat
Må gott! /Bea