Lavendar Flying Butterfly

lördag 24 september 2011

Höstfägring!

Det är inte alltid det är så kul med "höstfägring, 5 för 100:-", men ibland blir man sugen på att köpa "mycket höst"!!Jag har en underbar korg som är lite grå i färgen och som har en sockel av zink. I den har jag gjort ett höstarrangemang som jag tycker pryder sin plats vid entrén. Prydnadskål står länge på hösten och de är så fina tycker! En del ser ut som anemoner på havets botten!Idag har jag ont i hela kroppen efter att ha jobbat stenhårt på arbetsdagen i mitt bostadsområde. Sågade ner körsbärsträdet som så vackert har hängt ner sina grenar över växthuset...... Det gör lite ont, men efter att ha hört att det ska bli en tredje vargavinter i år så tog jag beslutet - med lite snö på de grenarna så har jag nog inget växthus till våren.....

7 kommentarer:

Isas Trädgård sa...

Hej Madame !

JättefinT höstarrangemang i din fina vill-ha-korg ! Har inte satt höstblommor än så det är bra att samla på inspiration !

Förstår att det skar i hjärtat att tvingas ta ner trädet .... men nu har ju ditt fina växthus en bättre chans att klara vintern helskinnad !

Ha det så gott !
Kram/Isa

PS. Din toppspira var UNDERBAR ! DS

Bea sa...

Jättevacker korg!
Ha en trevlig kväll! /Bea

Merja sa...

Vargavinter låter illa varslande! Bäst att njuta av hösten med andra ord:)
Snyggt arrangemang!
Ha det gott!

Anonym sa...

Oh,, nu vill jag också göra fint i min lilla lilla trädgård. Men just nu har jag ingen ork...jag tittar på din blogg och njuter av det! =)
Kram kära granne.

Lotta sa...

Vilken vacker korg. Nu blev jag sugen på att införskaffa lite kål.
Ha det bra

NinaH sa...

Så höstfint i din trädgård!

Anjas Hill sa...

Underbart vackert arr i korgen...tänk om tiden stannade...typ i sinnet! det är ju så underbart just nu!/Anja