lördag 8 mars 2014

Nu börjar jag få vittring!

 Ja, nu börjar jag faktiskt få vittring på en ny trädgårdssäsong! Vårfika i uterummet med årets "gröngölingar" som sällskap, både köpta och försådda! Växterna och hunden är de bästa sällskapet i trädgården tycker jag!
 Jag börjar också få upp vittringen på trädgårdsmässan; inte långt kvar nu! Det är verkligen trädgårdshumor att de har något så nördigt som en "nedräknare" på sin hemsida!!!!!!
 Jag börjar även få vittring på den/de julrosor som alltid brukar slinka med från mässan; vad är det med dessa skönheter??? De får en verkligen i ett järngrepp och man kan inte bestämma sig vilken man är mest kär i, helst vill man bara förorda bigami för hela slanten när man står där och glor på alla dessa raringar. Eftersom jag är monogam så var det den här ovan som följde med från mässan förra gången. Eller egentligen tror jag att det är min plånbok som är monogam, för de är ju inte direkt gratis..... Själv skulle jag nog kunna tänka mig att bilda ett harem!
Och så börjar jag slutligen få upp vittringen för min försommarträdgård när allt är så där ljuvligt och romantiska och helt underbart!
Trevlig vårhelg på er alla ni som kommer att myllra ut i era trädgårdar när ni vittrar vårsol!

6 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

Så fint du har där
kram Rosa

Ellinor Häggström sa...

Julrosor är så fina. Jag har ingen. Än så länge, måste jag nog tillägga. :-)
Härligt med vår! Äntligen!!
Må så gott
/E

lisashus sa...

Vilka härliga bilder du bjuder på!
Ja, Trädgårdsmässan närmar sej med stormsteg, men det blir nog ingen i år heller för mej, jag som alltid varit så flitig, men det är skillnad när jag ändå bodde i Sthlm.

Julrosorna är verkligen ljuvliga! Stod och fingrade på några i fredags i blomsterhandeln, nu känner jag att jag ångrar mej, så det får nog blir en här också!
Bra priser just nu.

Ha en fin söndag!
Lisa

Merja sa...

Underbara bilder! Visst känner även jag att våren lurar där någonstans:) Sol fast mycket blåst här. Vi trotsade det och var ute i omgångar:)
Ha en bra dag!

Rost och rädisor sa...

Javisst är julrosorna helt oetmoståndliga. Den ena vackrare än den andra och alla med olika personligheter. Här klarar bara de vita de tuffa vintrarna utan snö, men jag försöker varje år med nån ny. Rätt som det är lyckas jag säker med nån läcker mörkröd eller dubbel vit. Tänker i alla fall inte ge upp...

Allt gott
/Anette

Rut och Signe sa...

Känns underbart att vi nu går mot sol, värme och underbar växtlighet.

Kram Marie