tisdag 2 april 2013

Jamen nu så!

Nu börjar det ju faktiskt likna något när solen lyser och snön börjar smälta så smått! Idag var det 16 grader i uterummet och tillräckligt varmt för att sitta där ute och dricka te! Har fortsatt mitt arbete med att hjälpa gumman Tö som är lite slö!
Har gjort ett litet vårarrangemang i en rar kruka. Några penséer i zinkkruka med blekt turkost yllesnöre runt krukan pryder hyllan i uterummet och ovanför en skylt för att välkomna våren. I uterummet börjar nu äntligen vårljuset strila in och fylla min vårtörstande kropp med ny energi! Welcome!

8 kommentarer:

Cajsas Faster sa...

Äntligen penséer!
Jag har längtat!

Anna Vattenkanna sa...

Ja du, nu tar det sig. Jag som inte har något ombonat växthus får stå ute jag och pyssla men idag var det hyfsat vart i solen så det funkade.

Fin färg på din pensé!
Kram

EvaLinnea sa...

Vårtörstande var rätyta ordet!
Kram från EvaLinnea

gunsan sa...

Visst är det härligt när man kan börja använda sitt uterum.Nu är vi vårt varje dag och vi äter där och jag sitter och läser .Tankar ljus nu.Kram.

Berit sa...

jag längtar och är sugen på att sätta penseer ute jag också men här är det för kallt och jag brukar glömma bort att ta in dem på kvällen...fast kanske för det ser så ljuvligt ut i din kruka.
Ha en underbar dag!!

Huset nummer tio sa...

Äntligen penseer så vackra;)

Önskar dig en härlig kväll
Kram
Annie

Isas Trädgård sa...

Hej Madame !
Jag har en överraskning åt dig på min blogg !
När du läst får du gärna maila mig din adress på isastradgard@hotmail.se
KRAM/Isa

Rosa i huset i vitt sa...

Så fint...javisst är det skönt att vårsolen har hittat hit nu
ha en bra dag
och en trevlig helg
kram Rosa