måndag 6 oktober 2014

Hösten är här!

 Det var likadant förra hösten: när jobbet började igen efter sommarledigheten så försvann all tid till annat! Bloggen bara dog ut...... Utan att bli för politisk så kan man väl stillsamt hoppas att Fridolin har mer verklighetsförankring än vår förra skolminister så att man kanske kan få lite tid till annat än jobb!!!
 Hösten har anlänt till trädgården och det är så fint just nu! Tar hand om det sista av årets skörd och plockar in de sista blommorna i små vaser för att klämma ut det sista ur sommaren!
 Luktärterna hänger fortfarande i och sprider lite färgfägring utanför växthuset! Hösten har ju varit så varm och skön, så mina luktärter bara fortsätter att blomma dag efter dag efter dag!
 Inne i växthuset kommer fortfarande en och annan dahlia.
 Lite eftersläntrande basilika som sjunger på sista versen finns också där inne.
 I vildvinet klättrar krasse som sprider höstglöd.
 Törnrosas kjortel är också hösttapper! Fin tillsammans med min cerisa luktärt!
Det är bra fint med höst!

2 kommentarer:

lisashus sa...

Vilken lycka att ha ett växthus, då kan man ju förlänga härligheten lite till!

Så mycket fint du har! Egen skörd också!
Ja, man får ju hoppas att denne skolminister är lite mera verklighetsförankrad, men han har ju själv varit lärare, så han borde ju veta....!
Hoppas!
Kram
Lisa

Anna Johansson sa...

Hej! Fantastiska höstbilder! Vill bjuda in dig att delta i min utlottning av en Marschallhållare Rosett från Rosverkstan på min blogg. Tillverkar mina marschallhållare själv tillsammans med en smed. www.rosverkstan.blogspot.com
Ha en fin höst! / Anna