måndag 7 oktober 2013

Underbara höst!

 Jag älskar verkligen hösten och alla de färger som uppstår! Bäst är de träd som har ALLA höstens färger samtidigt med blad som tonar från grönt till gult till orange till röd! Underbart!
 Jag planerar för en liten höstfest i uterummet och här kommer lite bilder på en höstdukning som jag gjorde för några år sedan på uppdrag av hemmakanalen! Jutesäckar är oöverträffat som dukar till en rustik höstdukning!
Nu blir det trädgården för mig, för idag är ledig dag!

4 kommentarer:

LINDA sa...

Så härligt med höstfest. Det är så fina färger på hösten och i dina bilder! I går kokade jag en amerikansk äppelcider som ska serveras varm. Måste nog ha me den i ett inlägg - så gott och både höstligt och juligt. Vill bara mysa just nu ;)

Det finns ett ställe utanför Skänninge som heter Botanicus. Det drivs av en trädgårdsamatör som odlar perenner och säljer väldigt billigt. Det är finfina plantor och i synnerhet visningsträdgården är mysig. Man får åka dit med en picknickkorg och bara vara där om man vill. Rekommenderas!

Kram och solsken
//Linda

NinaH sa...

Härliga tips!

Inger Marie sa...

Så herlig høstfest du har duket til!
Lekker bordpynt:)
Vi nyter en deilig høst på mine kanter...høye temperaturer og fortsatt blomstring i hagen:)
Fin ny uke til deg:))

Sofia sa...

Åh, va fint och höstigt! =)
Klart du ska va med i tävlingen.... med eller utan tänder! =) Skämt åsido.... Men vad är det som händer med dina tänder? Låter illa!
Kramis Sofia