måndag 26 november 2012

Passa på att handla julklappar redan nu!

Passa på att handla julklappar i god tid! Jag har ju sålt på julmarknader och tänkte lägga ut det lilla som blev kvar i nätbutiken! Gör någon trädgårdsälskande människa glad (till exempel dig själv!!!!) och köp en presentförpackning med handstämplad liten odlingsbok med texten "planering och plantering" på samt en förpackning med handstämplade brevkort (4 kort med kuvert). Allt är presentförpackat med etikett med texten "julklapp till trädgårdsälskaren samt en liten lerskylt med rött hjärta (pris 130:-).
Köp en julstrumpa och lägg din julklapp i! Dubbelsydd med rutigt tyg på utsidan och vitt tyg på insidan samt upphängning i gammal spets (pris 140:-.). Peta ner ett litet stoppat hjärta i brunprickigt tyg i strumpan också (pris 45:-)! Allt finns att hitta i Växthusmadams nätbutik där du också kan läsa hur du går till väga för att beställa! Passa på, det finns bara några exemplar av varje kvar! Välkommen med din beställning!

2 kommentarer:

katha´s kortmakeri sa...

Så fina saker kommer säkert sälja.
Ha de gott!
Kram Katha

Marie J sa...

Hej!
Hur hinner du allt? Man kan tro att du inte jobbar, när jag vet att den intensivaste tiden precis passerat. "Bara" betygen kvar.
Hoppas ni får en fin jul och ett långt, härligt jullov!
Kram från Marie på västkusten