måndag 3 december 2012

Ett inlägg till min man!

Min man är en sådan där man som handlar sina julklappar på Åhléns sent på kvällen 23/12! Han är egentligen duktig på att handla presenter, men han HATAR julhandeln på ett väldigt innerligt och passionerat sätt. Därför tänkte jag, nu när vi redan tänt första adventsljuset, att han skulle få ett alldeles eget inlägg i år så att han kan handla mina julklappar redan nu på nätet och slippa Åhléns och istället sitta hemma i soffan med en julöl i handen på kvällen den 23/12!
Jag tänkte ge honom förslag på 3 saker som jag skulle vilja ha i julklapp (gärna allihop tack!). Det första som jag tänkte önska, lite tjejigt larvigt med rart, är en "fröbörs" från Gardengirl. Inuti ser den ut som ett litet hemarkiv där man kan ha olika fröpåsar i olika fack. Gardengirl hittar man här!
Några fina böcker att bläddra i vill man ju gärna ha på jul och vad kan passa en liten växthusmadam bättre än en bok om växthus?! Den köper man här!
Sist men inte minst så är det ytterligare en bok som jag gärna skulle försjunka i under julen och den handlar om köksträdgården. Den kan man köpa här!
Om du fixar det här min kära make så ordnar jag julölen! It´s a win-win situation!

3 kommentarer:

Villa Linnea sa...

Roligt inlägg och ypperliga förslag på julklappar till "frugan"!
En skön kväll önskar EvaLinnea

Min plats i solen sa...

Vad bra med en lista och tydlig vink till mannen. ;)

Jag måste erkänna att ju äldre jag blir desto jobbigare tycker jag att trängsel och julhandel är så näthandel tycker jag är toppen. Inga köer, ingen trängsel, service direkt, inga påsar att bära, leverans hem och man kan handla precis när man vill. Toppen! :)

Ta hand om dig. :)

Kram Lotta

katha´s kortmakeri sa...

hoppas nu maken är trött i fingret av allt nät handlande:)
Ha de gott!
Kram Katha