måndag 19 november 2012

Ja, då är marknadshelgen hos Violas romantiska hem till ända. Roligt var det, om än lite kallt dag 2! Så här såg det ut i garaget hos mig och Sofia från Sofias bod.Titta in hos henne för fler bilder!
Som vanligt blir det ju en del som får följa med hem också! Den här ljuskronan hade jag kollat in sedan tidigare och nu slog jag till på den sista i butiken! Känner mig så nöjd med den och idag har jag pyntat den med hyacint och mossa i mitten. Jag önskar att jag hade haft lite röda, torkade rönnbärsgirlanger att pynta med också!
Från Sofia köpte jag också den här fantastiska rostiga lilla mjölkkannan med gran i. Tänk att ingen köpte den på marknaden! Nu pryder den bordet i uterummet.
Här kommer även en bild på min moss-kandelaber som jag jag gjort i ordning. Idag fick den en hyacint högst upp på toppen.
Den här kransen blev inte såld och glad är jag för det, för jag tycker att den blev så fin tillsammans med mina små betonghus!
 
Här är en bild på Sofia där hon står och röker cigarr äter rullrån och mår gott! Tack för gott sällskap vännen! Och tack till härliga kunder!
Och så sist men inte minst en bild på min nya ljuskrona i skymningsljus. Passade på att bjuda min mamma på lite hjortronglögg i uterummet idag, premiärglöggen för i år!

5 kommentarer:

Bettina Bäck sa...

Vilka härliga adventspynt du visar! Älskar ljusstaken med en hyacint på toppen, fantastisk. :-) Tur att jag inte var på den marknaden ... Har inte råd!

Sofia sa...

Hm... du tog med den bilden!=)
ja ja, man får bjuda på sig själv lite ibland....
Men, så fint det blev med ljuskronan! Och min lilla gran... där passar den kanon bra!
I dag har vi käkat upp kolorna! SÅ vansinnigt goda! Vill ha receptet!
Kram kram
Sofia

Livet på landet sa...

Mycket fin fanns det hos dej oxå! Ljuskronan är ju helt underbar, förstår att du behövde ta med den hemåt!
Ha en fin vecka!
Kram Camilla

katha´s kortmakeri sa...

Vilka goda kolor dottern var snäll så man fick smaka en iallafall:)
Så kul att träffas.
Ha de gott!
Varma kramar Katha

gunsan sa...

Det var en mycket trevlig jumarknad att besöka.Ja jag skulle nog ha talat om vem jag var ,men är lite blyg så där.Den lilla lammöronsgranen blev så fin i fönstret här hos mig.Ha det fint.Gunsan.