
Fyll en burk eller flaska med lite hallon och häll därefter på vitvins- eller äppelcidervinäger. Låt därefter stå ett antal månader och du får en salladsvinäger med riktigt tuff mörkröd färg!
Blanda med olja och gör en salladsdressing som passar bra till olika gröna sallader! Eller låt flaskan stå framme som dekoration bara!
9 kommentarer:
Tack för tipset. Ska jag genast göra. Den ser så vacker ut!
Grattis till din medverkan i tidningen med stort T. Tänk att bli uppringd av Lantliv... bara det, suck!
Solkram från Eva-Mari
Snyggt är det, vill jag lova!! Förhoppningsvis har jag egna hallon nästa år.
Kram EL
Kul... och vackert!... och antar: gott!.... tips!;-)
MMMMMMMMMMMMM GOTT...
Gott låter det och ser väldigt vackert ut. Hur länge låter man hallonen ligga i då?
Ha en skön kväll!
Så kul, måste provas. ( hade bara önskat jag hade en så tjusig flaska för ändamålet..)
Ja det är båder vackert och gott.
Jag brukar stoppa i lite allt möjligt.
Ha det gott
Annika
Kul med telefonsamtalet och grattis!
Ser både gott och fint ut. Kan man göra samma med körbär? Eller har du något annat tips. Har lite bär ligger som jag inte vet vad jag ska göra med...
Något vackert att ha i fönstret är inte dumt. Hur går det med försäljningen i din butik? kram Fru Inez
Skicka en kommentar