tisdag 28 juli 2009

Älskade lilla hus!

Nu måste jag bara få visa en fin liten bild på mitt kära växthus! Den här fina utsikten har jag från altanen. Min favorittavla!!!

Tidigare har det varit "staket" runt altangolvet, men i våras slog vi bort det till förmån för utsikten över växthuset. När vinterstormarna yr in snö på hela altanen kommer jag säkert att muttra argsint, men så här i sommartid känns det som ett fantastiskt lyft att kunna blicka ut över lilla växthuset! Dessutom tycker jag att vattenkanneparaden nedanför altanen är rar!

Mellan kannorna och växthuset syns min lilla örtagård. Egentligen är det onödigt att använda ordet lilla, för allt i min trädgård ÄR litet! Trots detta så ryms det i min trädgård någonstans mellan 35-40 olika kryddsorter beroende på hur många ettåringar jag har och om det är någon som inte klarat av vintern. Av dessa 35-40 sorter kan man göra en oändlig massa saker! Ren och skär glädje samlat på totalt 55 kvadratmeter! Välkommen till lilleputtland!

7 kommentarer:

Nettan sa...

SÅ FINT....GLÖM SNÖN NU...

Lilla My sa...

Så härlig utsikt du har...
Lotta

Jord under naglarna sa...

Lilleputtland eller ej, det ser hur fint ut som helst!
Tänk att du har så många örter hos dig!
Jag har flyttat min blogg och du är Välkommen dit.

Glädjekällan sa...

Härlig utsikt och det dröjer innan snön kommer ;-)
Precis som du är jag förtjust i vattenkannor...
Ha det gott
Birgitta

Ruben sa...

Väldigt vacker utsikt! Kan vara värd lite extra snöskottning! /Ruben

Ninni sa...

Men så fiint du har det! Själv har jag oxå en liten trädgård..men en aning större än din. Det behöver ju inte kosta mycket pengar o svett för att få en grönskande oas i alla fall..*ler*
Detta är en usikt som heter duga..Tänk att få sitta där med morronkaffet..hihi!
Ninni

an angel at my table sa...

Åh så fint växthus du har! Jag gillar speciellt gången med alla kryddor.