måndag 3 februari 2014

Vissa dagar är roligare än andra!

 Idag damp det ner en tidning i brevlådan, årets första nummer av Hus och Hem trädgård & växthus. En HEL tidning bara om växthus, mums! Rubriken på ett uppslag gör mig lite extra glad;
"4 växthusidéer från våra favoriter bland trädgårdsbloggare".
Och titta där, där är min lilla nuna och bild från mitt växthus! Favoritbloggare, jo jag tackar!
 Mitt växthus är ju ett vanligt aluminiumväxthus och de är ju inte så vackra..... Mitt tips i tidningen är att använda sig av gamla fönsterramar och luta mot väggarna i växthuset: vips så ser det ganska mysigt ut både inuti växthuset och när man ser det utifrån.
Enda smolket i bägaren med denna lilla artikel är att min bloggadress är fel, hur typiskt är inte det?! Det är vådan av att ha ett bloggnamn som innehåller bokstaven ä. Man kan ju hoppas att folk som läser tidningen och vill titta in här hos mig förstår att jag ska heta Vaxthusmadam!!! Och om du är ny besökare här hos mig och klurade ut att du skulle ta bort prickarna ovanför Ä så är du förstås lite extra välkommen hit!

Om man är en växthusnörd som jag, så köp detta nummer! Det fullkomligen dryper av växthusinspiration! Ha en skön vecka allihop!

7 kommentarer:

Cajsas Faster sa...

Grattis!
Jag gillar också bilderna från ditt växthus!
Tidningen ser lovande ut, den ska jag skaffa mig.

Må så gott, Kram Marie

lisashus sa...

Grattis till uppmärksamheten och tack för tipset av tidningen! När det gäller växthus, kan jag titta på hur många bilder som helst och att få tips dessutom - wow!

Kram
Lisa

Malin - I min trädgård sa...

Vad roligt! Har inte läst det numret, så nu blev jag jättesugen - såg ut som om det var teman som verkligen talade till mig.

Åh vilken härlig fröförvaring du har! Har kikat på den där burken och drömt mig bort många gånger. För jag har en idé om att alla mina fröer skulle vara i superordning då OCH att trädgården då också förstås skulle prunka av frösådda praktexemplar av olika sorter. För så blir det väl när man har en snygg burk till sina fröer? ;).

Ha en bra dag!

HWIT BLOGG sa...

GRATTIS! Måste genast köpa den tidningen...kul att ditt fina växthus är med där!
Ha nu en finfin helg...
Kram,
Titti

Isas Trädgård sa...

Hej Madame !
Maken kom hem med tidningen under en av mina soffdagar och det var så roligt att läsa om dig och ditt växthus ! Stort Grattis !
Ha det så gott !
Kram/Isa

Inger Marie sa...

Så herligt! Grattis:)
Skal springe og kjøpe med en gang:))

Eva Linnea sa...

Köpte tidningen .... och såg!!!
Kul. Grattis till uppmärksamheten. Kram från Eva Linnea