lördag 23 mars 2013

Härligt paket!

 Igår kom det ett vackert paket med härligt innehåll, saker som jag beställt hos Idémakeriet. Jag inhandlade lite saker för att ladda för årets kransbindningssäsong (även om den känns lite långt borta med alla snö!). Köpte myrtentråd, lite ståltråd för att "staga upp" stjälkar i buketter, floratejp, vaxat papper och annat smått och gott!
 Precis innan jag kom hem hade jag varit på lagerförsäljning hos NygårdsAnna och köpt mig en liten sommarblus som också syns på bilden! En helt hysterisk upplevelse med spenderglada "tanter" i alla åldrar som ogenerat sliter av sig kläderna och står i bara bh:n i NygårdsAnnas lagerlokal för att prova allt fint, till väldigt låga priser! En och annan förskrämd medföljande gubbe vänder snabbt i dörren vid anblicken av alla halvnakna damer!
 Några av de vaxade pappren var verkligen "Växthusmadampapper" med olika kryddnamn på! Härligt! Sedan köpte jag även lite skumrosor i underbar rosa färg med grönt i, användbara till kransbindning. De här var verkligen små och söta, tidigare har jag bara använt en större variant.
Önskar er alla en härlig helg med mycket snösmältning! Missa inte min tävling för att fira fem år med bloggen, se inlägget nedan!

5 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Så mycket fint du har shoppat hos goa Gerda. Ska titta in till din tävling sen. Sitter i bilen på väg hem från Idre nu.
Gick det bra på marknaden? Saknade er
Kram Agneta

Laila sa...

Hej, så trevligt att du tittade in hos mig, nu tittar jag in här och ser attvåra trädgårdar är varandras kontraster - din är liten och intensiv, min är gigantisk och mest vild! Men vi har många gemensamma glädjeämnen och bekymmer (sniglar bl a). Det ska bli spännande att se vad du gör av vaxat papper!
Ha det gott!/Laila

Huset nummer tio sa...

Så mycket härligt inköp, visst är det skönt att köpa sig lite pyssel. Det kliar så gott i fingrarna av det;)

Önskar dig en härlig dag
Kram
Annei

idémakeriet sa...

O vad gulligt du är som länkar till mig, tack!!!
Härligt att du blev så nöjd med dina saker.
Nu blir jag nyfiken vad du kommer att göra av allt detta:)
Jag läste på Sofias blogg att du stod bredvid henne, stämmer det?
Ni har haft det säkert jätte mysigt där på vårmarknaden.
Synd att avståndet är så långt annars hade jag kommit också.
Ha en skön kväll.
Kram Gerda

Rosa i huset i vitt sa...

Visst har hon mycket fint Gerda..jag har också köpt de vaxpapperna
ha det bra
kram Rosa