fredag 3 augusti 2012

Lägesrapport!

 Just nu är det en väldigt fin tid i min trädgård! Hela lilla plätten är översållad med blommor som klättrar och hänger och sväller över alla brädder!
 På planket bakom växthuset växer en klematis "summer snow" (fantastisk växt!!!) som nu har tagit sig över taket och är på väg över på andra sidan!
 Mitt växthus ligger inbäddat som Törnrosas slott med rosor och den vita småblommiga clematisen som blir som tårtpapper!
 Inne i uterummet har man en fin utsikt när man sitter och äter.
 Större än så här är inte min trädgård - här är avståndet från uterummet till grinden!
I uterummet har lilla vovven beslagtagit min "virkstol"! Han är förlåten bara för att han är såååååå söööööt! Jag ägnar mig åt lite skyltproduktion till höstens försäljning på plantmarknad! Det gäller att passa på när man är ledig!

4 kommentarer:

Madeleine sa...

Åh, vad lummigt och fint du har i din trädgård! Summer Snow är en av mina favoriter också. Den blir lite tråkig när den blivit vinterbrun, men den går ju att klippa ner om man känner för det, så det har jag överseende med.

Anja sa...

Ser alldeles underbart ut i ditt paradis! Det finns också något så härligt över dig och oss andra som uppskattar det du/vi har.
Underbart är också att vi har en del sommar kvar att njuta av! /Anja

Cajsas Faster sa...

Det ser så fint och lummigt ut i din lilla trädgård. Och det är ju inte storleken det kommer an på.. ;)

Ha en skön lördagskväll!

Marie

linnea-maria sa...

Tänk vad mycket fint man kan skapa på liten yta. Fördelen är ju också att man inte har för mycket att göra utan att man har tid att njuta också. I det avseendet är nog min trädgård för stor :P