söndag 19 februari 2012

Nu kryper jag ut ur mitt ide!

Jag vet inte vad som hände med  mitt trädgårdsbloggande, men det avstannade på något konstigt sätt...... Det är så tungt med vinter och jag har inte ens orkat drömma om trädgård på bloggen. Ibland är ju också livet lite mindre roligt och det har det faktiskt varit under en period.  Men nu börjar livsandarna återvända! Dels fick jag en så söt kommentar som gjorde mig glad (tack söta Anja, det var precis vad jag behövde höra!!!) och dels fick jag klartecken från en "bygg-gubbe" som i veckan tillkännagav att han kan fixa mitt inglasade uterum så att jag kan få det klart under försommaren! Det gjorde ju förstås att våren helt plötsligt kändes som att den kom inom räckhåll!
 Fram med frölådan och igång med sommarplanerna! Jag ÄLSKAR min frölåda i vinröd plåt! Efter en liten inventering insåg jag att det inte blir tal om att beställa några fröer i år. I lådan fanns massor av fröer om inte kom i jorden förra året och som fortfarande är "fräscha". Så nu blir det till att ta fram pluggboxen och köra igång! Hurra för fina frölådor, fina bloggvänner och fina byggubbar!!!!

10 kommentarer:

Tor Olsson sa...

För plantuppdragningen kanske det behövs extraljus? Välkommen att tävla om en växtlampa på www.lumieres.se

Isas Trädgård sa...

Härligt Madame att du är tillbaka .. har saknat dina inlägg väldigt mycket !!

Livet kan ju vara en berg- och dalbana i bland .. då är det skönt när raksträckorna sträcker ut sig mot våren och sommaren och en ny trädgårdssäong !

Ha det så gott !
Kram/Isa

Med fingrarna i (j)orden sa...

Välkommen "tillbaka". ibland behöver man gå lite i ide för att få krafterna tillbaka. Jag tänkte på dig så sent som i eftermiddag då jag passerade min timjankulle och såg dina fina skyltar. De gör mig alltid lika glad. Har du fler/nya? så vill jag gärna ha det.
Eva

Cajsas Faster sa...

Nu är det vår! Nu är växthusmadam här igen!
Välkommen tillbaka.

Finns ju inte så mycket att blogga trädgård om på vintern;)

Ha en bra vecka, och lycka till med alla dina sådder!

IreneL sa...

Härligt att du är tillbaks! Nu för tiden skriver jag inte så ofta på min blogg men snart så blir det nog andra bullar :)
Ha en fin kväll!

♥ E L ♥ sa...

Det finns hopp!!!! Snart är den här VÅREN. Sen kommer sommaren ...... åh, vad skönt! Kram från Eva Linnea

Berit sa...

Härligt att du är tillbaka igen:)
Ha en alldeles underbar vecka!

Merja sa...

Välkommen tillbaks:) Frön och sol kan man inte annat än bli glad av. Låter kul med bygget!
Ha det gott!

Isas Trädgård sa...

Hej igen Madame !

Åhh så roligt att du ska på kursen hos Minna !! Det skall bli så jätteroligt att få träffa dig där .. kanske kan vi ha sällskap dit ... i alla fall en bit!

Vi får höras av !
Ha det så gott !
kram/Isa

Tant Otteskrufv sa...

Välkommen ut ur idet!