måndag 23 januari 2012

Jag har inte övergett er här på bloggen även om man kan tro det! En totalrenovering av vår klädkammare har inlett året och nu börjar man skönja sovrummet som härbärgerat alla sakerna igen. Nu kan man gå in (vilket inte gick förut när kaoset var totalt) där och bara njuta av ordningen. Har till och med haft en liten "invigning" av klädkammaren då jag bjöd min mamma på te inne i klädkammaren. Min man stack in huvudet, skakade på det, mumlade "det här känns inte riktigt friskt" och gick igen! Man har inte roligare än man gör sig!!!!!!!

Under det temat hamnar även bilderna i dagens inlägg. Kunde inte låta bli att "pimpa" min iphone när jag hittade det här mobilskalet och dessa lurar. På skalet finns allt det man behöver i livet för att må gott: vattenkanna och diverse fina blommor som violer och rosor, fjärilar, en tekanna med texten "time for tea" samt tillhörande rosenhörlurar. Hela härligheten får bo i ett virkat mobilfodral. Alla mina skojiga intressen samlade: trädgård, tedrickning och virkning!
Glad start på 2012 till er alla!

9 kommentarer:

gunsan sa...

Så kul att dricka te med sin mor i en klädkammare.Klart man måste inviga en sådan.Ha det gott.

Cajsas Faster sa...

Vilka glada bilder!! Man blir på bra humör:)
Fika i klädkammaren är udda men känns helt normalt att vara stolt och vilja visa upp.. har du inga bilder?

Ha det bra! Kul att "se" dig igen.

Marie

♥ E L ♥ sa...

God fortsättning på 2012 önskar Eva Linnea

♥ E L ♥ sa...

Hej igen! Ska du till Kistamässan i mars? Tävla om fribiljetter hos mig. Kram Eva Linnea

Hälsokick sa...

Uppfriskande skal till telefonen =)

Händer på Haga sa...

Hej. Jag gillar också det där med fikat i klädkammaren, kommer på mig själv att skratta åt det både nu och då.

Anja sa...

Bästa Växthusmadam!
Det var evigheter sedan vi 'sågs'! Av någon outgrundlig anledning finns inte du i min blogglista, vilket du alltid har varit. Det här är inte första gången utan jag har fått gå in då och då och återställa mina bloggfavvon. Vsarför de kan bara försvinna så där - vet jag inte.
Nu lägger jag dig vaturligtvis i min lista igen.
Jag kom att tänka på dig när en annan bloggkompis, Irene, skickade till mig en av sina trådalster. Jag har ju några från dig ,krans och spindelnät.
Det hänger nog ihop så att man svarar dem som lämnar kommentarer. Visserligen brukar jag kolla igenom min blogglista, men om man inte finns där så kan det ta en stund innan man kommer på att oj då! Här saknas någon.
Alltså: Det har verkligen inte varit min avsikt att ta dig ifrån min lista. Du är en otroligt inspirerande person med alla dina kreativa inslag och webbshopen.

/Anja

Hannele på Hisingen sa...

jag vill också dricka te i garderoben :)

Lovisa sa...

Gud vilket fint skal!:) Kika gärna in på min blogg:) kram Lovisa