söndag 7 februari 2016

Jamen nu börjar det likna nåt!!!!


Årets första trädgårdsfika är ju en milstolpe varje år! Idag gick den av stapeln! Många varma kuddar och varmt te och så näsan upp mot den bleka vårsolen! Ljuuuuuvligt!
Snödroppar och pioner på väg upp! Lite tidigt för pionerna, men nog är det häftigt att de bara ligger där under snön och väntar på startskottet!
I sovrummet strilar solen in genom min underbara gardin och gör fina blomsterskuggor på väggen.
I redskapsboden väntar sekatörer, vattenkannor och annat smått och gott på årets arbete.
Kaninen bidar också sin tid i väntan på att få komma ut och göra sitt första vårskutt!
I väntan på att få sätta igång med trädgårdsarbete, vårskrik, vårskutt och annat kul så pussas vi en stund och vänder näsan mot solen likt små solrosor.

4 kommentarer:

Meta sa...

Jo men du det är nu det är som bäst när vi längtar som mest och det smyger in vår mer och mer.
Ha det gott
Kram Meta

lisashus sa...

Ja, visst har det varit en härlig dag! Just hemkommen från torpet och har haft liknande upplevelse, minus kanin förstås! :)
Så härligt att se att saker spirat under snön.
Kram
Lisa

Eva Linnea sa...

Hoppsan, det var tidigt! Men visst längtar man till vårens första ute-fika och allt annat som hör våren till. Jag längtar till Evatorp & till inflyttning i min nya lägenhet. Jag flyttar (förhoppningsvis) till Gullspång 1/4. Inget är klart än med papper och så, men jag har fått ok på att jag får köpa lägenheten. Jag släpper inte Stockholm än, utan hyr ut min lägenhet där så länge.
Kram från Eva Linnea
OBS Min nya bloggadress är:
https://lavendelochsalvia.wordpress.com/

Sylvia sa...

Härligt! Snart är våren här på riktigt och då blir det måånga fikor utomhus. Tyvärr "hotar" SMHI med att det ska komma snö här i morgon. De får gärna ha fel som de brukar...
Önskar er en riktigt skön helg :)