måndag 18 juli 2011

Växthusmadam i tidningen Hemtrevligt

Rara vännen Annika Christensen med bloggen Naturliga ting brukar försöka få med mina kryddskyltar i diverse trädgårdsreportage i tidningar och i julinumret av Hemtrevligt finns skyltarna med (nr 7 2011).

Under rubriken "Skapa din egen örtagård" ger Annika i både ord och bild inspiration till en egen täppa med örter. Läs och inspireras! ALLA människor på denna jord borde verkligen ha tillgång till en aldrig så liten örttäppa. Kryddväxter är så tacksamma, kräver nästan ingenting för att frodas. Varje gång man går förbi en kryddväxt och smeker den lite med handen så svarar den med en liten vänlig doftpuff! Att rensa en örtagård på höst eller vår är total njutning när växtresterna skickar iväg fantastiska dofter när ingenting annat frodas i trädgården längre!

Kom ihåg att ALLA kan odla kryddor, även om man saknar både trädgård och balkong. Basilika t.ex. kan man odla på fönsterbrädan, alla möjliga olika sorter, och få fantastiska skördar! Läs Annikas reportage och inspireras, ta en tur till närmaste handelsträdgård och sätt igång att njuta av örter!!!!!!


Lev väl och njut av sommaren!

4 kommentarer:

C. Tvillingmamma sa...

Härligt med att sprida odlarglädje!

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Dina växtskyltar är bara sååå fina, inte att undra på att de kommer med i många trädgårdstidningar.

Cajsas Faster sa...

Åh vad glad jag blev för ditt svar:)

Jag hör av mig!

Marie

Berit sa...

va kul att dina fina skyltar visas i olika tidningar,
Ha en underbar dag!!