fredag 6 maj 2011

Kryddskyltar igen!

Ända sedan jag började blogga har trädgårdsfotograf Annika Christensen med bloggen Naturliga ting varit en stadig besökare hos mig, och jag hos henne! Annika tar underbara trädgårdsbilder och man ser hennes bilder ÖVERALLT! Vilken härlig och entusiastisk människa! Dessutom har hon en kärleksaffär med mina kryddskyltar, så de poppar upp på bilder i tidningar både här och där! Tack snälla Annika! I senaste numret av Allers veckotidning, nr 19/2011 så finns en basilikaskylt med i ett jättehärligt reportage om tomat och basilika med Annikas bilder och Eva Robilds text. Bland annat finns där ett härligt recept på tomatpesto som jag bara måste prova. Det står också om salladsbasilika som jag köpt fröer till i år! Ska bli roligt att prova när den är klar!

Besöksmätaren tickar på och närmar sig 50000 och då blir det tävling. Återigen handlar det om kryddskyltar - titta in snart igen och var med!

Det ska bli kanonväder i helgen så det är bara att dra på sig trädgårdsförklädet och handskarna och spinna loss i trädgården! Ha en skön helg!

7 kommentarer:

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Underbar kombo - dina skyltar i Annikas bilder:-)
Ha en fin helg, kramkram Hillevi

Solhatten - Isas Trädgård sa...

Härligt Madame ... såg också dina skyltar !! Nu skall jag gå in på din webbshop för att köpa några !
Ha det så gott!
Kram/Isa

Anonym sa...

Hej där vän.
Vilken FIN blogg Du har!! Tack för fika stunden idag och för att Du bjöd in mig till din vackra trädgård. Ditt lilla växthus är så fint.
Jag tycker nog helt klart att Du ska ta.... mamma/matte ledigt!! Då kan Du pyssla med ALLT!! Trädgård, familj och voffen!! UNDERBART, eller hur?!
'
Ha en skön helg, vi lär väl ses lite då och då.. hihi. KRAM
Nicko´s matte.

Elisabeth sa...

Förutom din blogg besöker jag ofta Naturliga ting och Med fingrarna i jorden. Finner här både tips och glädjefull inspiration. Bra att du tagit fram kryddskyltar. Jag ska in och kika. Spännande med tävling. Kommer tillbaks för ett besök.

Karin sa...

Dina skyltar är så mysiga! Kul att de visas!
Karin

Cajsas Faster sa...

Vädret är toppen, bara att njuta!

God natt!

Merja sa...

Bra reklam för dina skyltar!!
Trevlig helg.